15 maj 2009

efterräkningar

dagen efter en trevlig AW-kväll på stan och en viss smärta på insidan huvudet hänger sig kvar trots tidig hemgång. Förstår inte att det kan bli sådana efterräkningar av ett par glas vin, vitt vin dessutom som inte innehåller några betydande mängder metanol. Kan rödvinet till middagen ha innehållit mer metanol än etanol? Borde finnas en process som renade all "dricksprit" från metanol så att dagarna efter inte vart så efter som dom blir.
Den tilltänkta sovmorgonen idag vart också den om intet då takläggarna satte igång och spika papp på taket med spikpistol klockan 7. Härligt uppvaknande när man hör spikpistolen smattra och det känns som hammarslag även på insidan huvudet. Lixom dubbelt av det roliga!

För övrigt så kan jag på intet sätt rekommendera Libanesisk restaurang. Inte så att maten smakar dåligt på något sätt, men den verkar bestå till 90% av meninslösa vegitariska ingredienser och aldeldes för lite djurkött. Den lilla mängd kött som serverades var däremot mycket vällagad och välkryddad så lyckas man väl hitta dessa få rätter i menyn så är det OK.

Baksmälla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar