10 mars 2009

inget inlägg

men väl en liten länk till vårt bildrör i cyberrymden. Jag vill med detta slå ett kombinerat slag för SciFi och gammal hederlig blötpop i en härlig symbios. Detta kombinerat med en video som får Måns Selmerlöw att likna en gammal Pippi Långstrumpfilm på nedåttjack, gör att den är en solklar listetta de närmsta 4 minutrarna.
Ett av Wierd Al Yancovics eminenta inlägg på YT ser du HÄR. (uppdaterad länk)

Nedan: Yancovic när han gästspelade i Simpsons

7 kommentarer:

  1. Bilden du visar är en teckning. Det är in Wierd Al. Jag är jätteledsen men vissa sanningar bör förmedlas, annars kan din livslögn bli otäckt lik sanningen.

    SvaraRadera
  2. Vet inte om man vågar klicka på din länkar framöver. Sluta sniffa på spriten pojke.

    SvaraRadera
  3. Till Ulf: teckningen ritades när Yancovic verkligen gästspelade (in persona) i Simpson genom att TALA och SJUNGA till den tecknade figuren, så mitt påstående är således korrekt ur samtliga logiska synvinklar. Att du sedan har ett tänkande som inte hanterar detta skall du knapast klandra mig för då jag ser som en av mina uppgifter att KORRIGERA din skeva världsuppfattning.

    SvaraRadera
  4. Lilla Tuva
    det är frapperande att se dig nöta på ett sånt, fortfarande livslägnsliknande, inlägg. I 1 timme och 30 minuter. Jag föreslår att du skaffar en synonymordbokslänk på webben i stället.

    SvaraRadera
  5. Som man säger i ett ord: -"slut i huvet"

    SvaraRadera
  6. Ni är bögar allihopa, som min namne sa på den tiden det begav sig.

    SvaraRadera