27 april 2009

Ännu mera bääd

Lördag kväll med "barnen" på middag med grillspett och känner att jag får lite lätt oförklarlig huvudvärk. Går till sängs kl. 23 och känner mig lite först lite kylslagen men vaknar vid 1 och svettas som en gris. Hur kunde det gå så fort för grissjukan att ta sig från Mexico till metropolen Åkersberga? Kan det ha transporterats i en fryspåse med majskolvar? Hur som haver spenderades en underbart solig och varm Söndag liggande i fosterställning i soffan med fördragna persienner. Eftersom empati inte är min starka sida så har den bunkrats upp ordentligt och får fritt spelrum nu när det är mig det är synd om och du fattar inte hur synd om mig det var i Söndags. Käkade alvedon, citadon och magnecyl till lunch men eftersom det är tillverkat för vanligt folk så har det ingen effekt på sådana praktexemplar som mig. Varför säljer dom inte dropp och morfin på apoteket? Nåväl, gick till sängs kl. 22 igår för att vara pigg och allert och för att bättra på odsen käkades det mera citadon och magnecyl vid 3 på natten mitt i en svettatack. Jo, vaknade 5 och kännde mig rätt OK även om det fortfarande var lite trögt i lederna. 2 grader varm ute så både kavaj och jacka på för att hålla den bistra verkligheten på flykten. Efter 30 meter åker jackan av, efter 200m åker kavajen av, efter 500m måste jag kavla upp ärmarna! När jag kommer fram till busshållplatsen svettas jag som en gris (Mexicanska grissjukan) och medresenärerna tittar lite förundrat (i vanliga är det med beundran). Jobbig dag på kontoret och vid hemmresan önskar jag åter att jackan fått stanna hemma för nu är det typ 18 grader och jag hade hellre haft badbyxor och inget mer. Nåväl, nu på kvällningen tror jag att febern släppt och endast huvudvärken är vaken. Så, tillochmed en svininfluensa kan botas med lite hederlig självsuggestion! Tycker således att Tommy på kontoret är lite klen som inte vill åka till Mexico city bara för att TV manglar ut att det teoretiskt finns en ny mediekonstruerad psykosomatisk sjukdom där. Skulle han få en släng så kan han väl bota den på någon bar eller hos någon häxdoktor på Barbados som han ska till som nästa mål på tjänsteförättningen. Mänskligheten håller på att gå under p.g.a. rädsla konstruerad av medier och helt ologiska religioner (d.v.s. alla religioner). Har aldrig fått någon gudstro intutad i mig under barnaåren så jag håller mig till det logiska och hoppar över sagoberättelser. Men, som liten trodde jag på tomten så chansen finns att han finns, i fablernas värld!

Dagens quote: I'm having the best day of my life, and I owe it all to not going to Church!

Alla mina syptom i högra kollumnen. En så kallad Söndagssvininfluensa, men ta i beaktande att för vanliga människor kan den hålla i sig flera veckor.






4 kommentarer:

  1. Du kanske har nikotin-underskott?

    SvaraRadera
  2. Citadon, magnecyl, viagra och alla andra prylar du petar i dig, hjälper föga. Det är Gammel Dansk som är nyckeln till hälsa och ett värdigt liv. Gammel Dansk skänker värme och glädje, samtidigt som den tar borta alla obhagskänlor. Om du blir friskar? Det blir du iochmed att du inte känner dig sjuk, utan stark, vacker och sugen på mer. Så Gammel Dansk hjälper mot allt, men för att vara tydlig - det hänger enbart på doseringen.

    SvaraRadera
  3. Hank, så länge nikotin inte finns för intravenöst intag så har jag ett kvalitativt underskott av ämnet i kroppen. Om man inte vart så konstig i magen skulle jag äta snus för bättre effekt.

    Bäver, så länge Gammel Dansk smakar som det gör så får du behålla den. Dessutom verkar det som om den har en väldigt begränsad effekt på dig i och med att den bara gör att Du känner dig vacker och stark. Du skulle behöva något som förändrar omgivningens uppfattning om dig, men det gör inte jag :-)

    SvaraRadera
  4. som man kan se på din lista så kan det i ditt fall inte vara the flu, eftersom det står development very quickly vilket är något som inte går ihop med din trötta och långsamma natur. Skönt. OBS inte ironi

    SvaraRadera