24 april 2009

Bäd, very bääd


Läser på Di att huvudstaden behöver mer pengar och vad är då bättre än att plocka hem mer pengar från dom stackars trafikanterna som inte har någonstans att parkera? Förmodligen inget och istället för att bara ha 200 heltidsvakter kan man tycka att det borde finnas flera tusen parkeringsvakter i staden för att hålla absolut kontroll. Om dom inte hittar bilar att lappa kan dom dubbelpraktisera som övervakare av folket och kanske kombinera sina promenader med att springa i trapphusen och "TV-pejla", bötfälla folk för gång mot röda gubben, att inte använda övergångställe, för nedskräpning och allmänt kringflackande! Bara det att få för sig att säga att dom gör detta för att "folk" ska parkera bättre är löjeväckande då det endast är ett sätt att plocka hem mer pengar. Kontrollsammhället är inte fulländat, men genom detta är vi ytterligare en bit på vägen. Nästa steg efter IPRED och Piratdommar är att sätta upp kameror under varenda buske i skogen för att kvotera bärplockningen.
Eftersom det satsas så mycket på fartkameror kanske nästa projekt är parkeringskameror, om någon står still för länge så är det bara att slanta in en tusing?

Dagen quote: ...sure, IN theeoory, in theory communism works...


Nedan en bild på ett framtida helt vanligt övergångsställe i Sala!

5 kommentarer:

  1. Gör det du känner för idag, för imorgon är det förmodligen förbjudet, eller åtminstone skattepliktigt.

    Antalet kameror på bilden räcker till att övervaka de centrala delarna av Sala. Men tillskillnad från Tjockhult så är parkering både gratis och tillgänglig i Sala.

    SvaraRadera
  2. Behöver du bry dig om P-vakter???

    SvaraRadera
  3. Jag måste bry mig om allt och inget!

    SvaraRadera
  4. Sala. Åkersberga. Schnann. Jag vill bara dö.

    SvaraRadera
  5. Vad menar Anonym? :-)

    SvaraRadera