1 april 2009

Fusk?

Lätt att tro att detta är ett skämt men det är Finland som är skämt.
Finland tycker att Sverige är ett "fuskigt" land! Nu tror man genast att det åter handlar om något idrotsevenemang men inte, för där vet vi att Finland är mycket bättre på att fuska. Nä, det handlar om att dom tycker vi fuskar i vår exportpolitik. Hur? Jo för att vi fortfarande har SEK! Yepp, dom är irriterade för att vi inte är med i EMU och använder €uro precis som dom och detta är tydligen enl. dem helt otillbörligt. Dom anklagar dessutom vår eminente finansminister Borg för att medvetet sänkt kronans värde för att "sätta dit" Finlands skogs/trävaru/pappersindustri. Följdaktligen vill Finland att EU skall övertala Sverige att implementera €uro för det skulle avsevärt förbättra DERAS konkurenssituation!!!!
Vakna Finland för helvete!

Nedan en uppmaning till finnkamp?

4 kommentarer:

  1. en pajsare är en pajsare är en pajsare. och dom menar varje ord. hakkapelitta! hikki hirrrviii

    SvaraRadera
  2. vad som är grymt... och lite avslöjande för att du är en väggsmygare, är att du VET att finnar är bäst i världen på bloddoping!

    SvaraRadera
  3. måste ha sett det på något löp, vilket inte gör att jag kan klassas som väggsmygare!

    SvaraRadera
  4. Jag var i .fi för några veckor sedan. Bloddoping är nog nödvändigt för att överleva där. Skall dit igen ons-tors, på deras nationaldag (Skär-torsdagen...). Laddar upp med kanyler och packar ner den hopfällbara dropp-ställningen!

    SvaraRadera